KEIN BOOTSLIZENZ ERFORDERLICH

4 FAHRTGEBIETE

MITTEN IN DER NATUR

DIE SCHÖNSTEN STRECKEN

Zurück zum Blog

Romantisch samen overnachten

Februar 14, 2023

Verras je geliefde met een bijzonder weekend

Het hoeft natuurlijk niet eens persé Valentijnsdag te zijn om je geliefde te verrassen met iets leuks. Romantisch met zijn tweetjes overnachten op een blokhutboot is ook leuk om te doen zonder dat er een bijzondere aanleiding voor is. De blokhutboot is compleet uitgerust om er een fijn weekend, midweek of week op door te brengen. 

Het grote tweepersoonsbed, de gezellige zitjes en de warme douche op het achterdek zorgen ervoor dat je geen moment van de boot af hoeft als je dat zou willen. Daarnaast zit er ook een keukentje in de blokhutboot, waarin je lekker samen kan kokkerellen. Vervelen zul je je niet zo snel doen, er is genoeg te zien. Zo zijn er bevers in de buurt, zwanen, genoeg vissen en andere dieren zoals Schotse Hooglanders. Misschien spot je zelfs een ijsvogeltje. 

romantische overnachting

Maak een kampvuur voor nog meer sfeer

In de ochtend word je wakker gemaakt door de eerste zonnestralen die door de gordijnen tevoorschijn komen. Hierna geniet je van een vers zelfgemaakt ontbijt op je eigen terras. Tijdens het ontbijten hoor je de vogels zingen en start je langzaam je dag. Wat gaan jullie vandaag doen? Samen ontspannen en een stukje varen, een hengel uitgooien, een kanotocht maken of dieren spotten? Niks moet, alles mag!

Dan is het avond, je gaat barbecuen en maakt daarna een knus kampvuurtje om lekker warm te blijven. Onder een dekentje geniet je samen van de prachtige zonsondergang. Voor je het weet is het tijd om het heerlijke grote bed op te zoeken, maar vergeet niet om eerst nog naar de stralende sterrenhemel te kijken!

Samen lekker een paar dagen ertussenuit?  Bekijk de beschikbaarheid:

Orte

Wählen Sie einen oder mehrere Standorte aus

Orte
Startdatum

Wählen Sie Ihre Bank

Wählen Sie, wann Sie gehen möchten
Gewünschte Dauer

Wählen Sie aus, wie lange Sie gehen möchten

Gewünschte Dauer
Orte

Wählen Sie einen oder mehrere Standorte aus

Orte
Startdatum

Wählen Sie Ihre Bank

Wählen Sie, wann Sie gehen möchten
Gewünschte Dauer

Wählen Sie aus, wie lange Sie gehen möchten

Gewünschte Dauer

Stelle eine Frage