KEIN BOOTSLIZENZ ERFORDERLICH

4 FAHRTGEBIETE

MITTEN IN DER NATUR

DIE SCHÖNSTEN STRECKEN

Zurück zum Blog

Natuurhuisje aan het water: overnacht op de mooiste plekjes

Het uitzicht verveelt nooit

Een natuurhuisje aan het water is ideaal voor mensen die zich even terug willen trekken van alle drukte en hectiek. Een natuurhuisje is vaak perfect om te genieten aan het water en om heerlijke wandelingen te maken. Het enige wat jammer is van een huisje aan het water, is dat je heel je vakantie vastzit aan hetzelfde uitzicht.

Een blokhutboot is een natuurhuisje óp het water. Niet alleen is de blokhut voorzien van alle gemakken, je bepaalt zelf waar je overnacht. Vaar naar de mooiste plekjes, geniet van de zonsondergang en wordt relaxed wakker. 

Zoek je de mooiste plekjes om aan te meren? Kijk dan in het Blokhutboot Magazine. Per vaargebied hebben wij al voor je onderzocht wat mooie ligplaatsen en bijzondere locaties zijn. In de vaarkaarten geven we aan welke plekken zeker een bezoekje waard zijn. Als je opstapt voor je blokhutboot avontuur ligt het magazine voor je klaar. Handig om je route mee uit te stippelen en andere leuke tips in op te doen.  

Natuurhuisje vol verrassingen

Veel mensen boeken een natuurhuisje vanwege de locatie, maar ook door de rustieke uitstraling. Het Scandinavische gevoel. Het houten interieur en gevelbekleding van de blokhutboot zorgen dat je je hier meteen thuis voelt. Neem plaats op het ruime dek of aan de eettafel aan boord en relax!

Kook je eten rustiek op een kampvuur of in de complete keuken aan boord en fris je op in de toiletruimte of neem een verwarmde buitendouche. Een blokhutboot is een natuurhuisje aan en op het water waar het je aan niks ontbreekt. Ben je benieuwd naar wat je nog meer kan vinden in onze Blokhutboten? In deze video maak je kennis met de blokhutboot.

Wat hebben we onzettend genoten van een weekje relaxen met de blokhutboot in de Biesbosch. Juist doordat het niet al te warm was, was het er heerlijk rustig en konden we genieten van de mooie natuur. Weer thuis moesten we gewoon weer wennen aan alle drukte om ons heen. Een aanrader voor iedereen die van rust houdt.

 

Familie Kiekebos

aanmeren in de natuur

Ook even behoefte aan rust? Bekijk de beschikbaarheid!

Orte

Wählen Sie einen oder mehrere Standorte aus

Orte
Startdatum

Wählen Sie Ihre Bank

Wählen Sie, wann Sie gehen möchten
Gewünschte Dauer

Wählen Sie aus, wie lange Sie gehen möchten

Gewünschte Dauer

Orte

Wählen Sie einen oder mehrere Standorte aus

Orte
Startdatum

Wählen Sie Ihre Bank

Wählen Sie, wann Sie gehen möchten
Gewünschte Dauer

Wählen Sie aus, wie lange Sie gehen möchten

Gewünschte Dauer

Stelle eine Frage