NO BOAT'S LICENSE NEEDED

4 SAILING AREAS

IN THE MIDDLE OF NATURE

THE MOST BEAUTIFUL ROUTES

Back to blog

Karpers, brasems, zeelt en nog veel meer

Fan van de blokhutboot

Hengelsport Zaltbommel is de grootste hengelsportwinkel in de regio. Met een ruim assortiment op voorraad bieden ze alles op het gebied van hengelsport voor karpervissen, witvissen, roofdieren, feedervissen, meervalvissen en forelvissen. Zo heb je meteen alles op zak voor de perfecte blokhutboot visvakantie.

Visvakantie met de blokhutboot 

Een blokhutboot boek je voor een weekend of midweek. Dit geeft je een paar dagen de tijd om te genieten van de rust en de natuur. En natuurlijk ook om op je gemak een hengeltje uit te gooien op de beste visplekken. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur begint je visvakantie vanaf één van de 4 opstaplocaties.

Vissen in De Biesbosch
Onze opstaplocatie de Biesbosch staat bekend om de prachtige viswateren en visstekken. Niet voor niets is vissen in de Biesbosch zo populair. Om hier te mogen vissen moet je in het bezit zijn van een vispas (net als bij onze andere locaties). Deze is ook verkrijgbaar in de winkel van Hengelsport Zaltbommel. Hier vind je vissoorten zoals baarsen, brasems, karpers, snoeken, snoekbaarzen, meervallen, voorns en windes.  

Vissen op De Linge
De Linge staat bekend als visrijk water. Een ideale opstaplocatie om te vissen op de vele voorns, brasems, blieken, windes en roofblei. 

Vissen in het Land van Maas en Waal
Wanneer je wilt vissen in de Gouden Ham kom je ongeveer dezelfde vissen tegen als op de Maas. Denk hierbij aan vissoorten zoals roofblei, winde, voorn, brasem, baars, snoekbaars en snoek.

Vissen in De Bommelerwaard
Met name de wateren rondom de Bommelerwaard zitten vol met de meest uiteenlopende vissoorten. De Bommelerwaard zit bomvol met karpers, brasems, zeelt en nog veel meer. Daarom is deze opstaplocatie geliefd voor internationale liefhebbers voor een visvakantie.

Tip!

Alles wat je ook maar nodig hebt voor het vissen op de Maas en Waal kun je vinden bij Hengelsport Zaltbommel.

Video: vissen vanuit een blokhutboot

De beste visplekken

Zoals Hengelsport Zaltbommel aangeeft kom je met de blokhutboot op plaatsen waar je anders niet komt. Ervaar de rust en stilte vanaf je eigen blokhut. Terwijl je vist, kun je tegelijkertijd genieten van dieren zoals bevers, ijsvogeltjes, herten en lepelaars.  

Wanneer je aan het varen bent zijn er een aantal plekken die vooral geliefd zijn voor vissers. Plan tijdens je visvakantie in De Bommelerwaard een stop in De Lithse Ham, de Zandmeren, De Afgedamde Maas, Het Esmeer en De Neswaarden.

Locations

Select one or more locations

Locations
Starting from

Choose your bank

Choose when you want to leave
Desired duration

Choose how long you want to go

Desired duration

Ask a question