GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Terug naar blog

Bijzondere overnachting met elke dag een ander uitzicht

Het ultieme vrijheidsgevoel

Die camping waar je al 10 jaar komt heb je ondertussen wel gezien en een all-inclusive resort is niet jouw ding. Jij zoekt iets anders. Een vakantie waarbij je dé ultieme vrijheid ervaart en écht even weg bent van alle hectiek.

Misschien heb je ze al eens voorbij zien varen. Onze bijzondere blokhutjes op het water. Blokhutboot is een uniek concept in Nederland. Je hoeft echt niet naar Scandinavië te reizen om de rust en ruimte van de natuur te ervaren. Laat je verrassen door hoe mooi Nederland is.

De natuur was nog nooit zo dichtbij

Met een blokhutboot kom je op plekjes waar je anders niet komt. Neem een pauze van alle hectiek en prikkels. Ervaar de stilte en rust van het varen over de kabbelende riviertjes en het geluid van uiteenlopende diersoorten.

Het zal je verbazen hoe mooi Nederland is in alle jaargetijden. Geniet in het najaar van alle mooie herfstkleuren en in de zomer van groene planten en uitbundig bloeiende bloemen. Het is een feestje om op je eigen tempo langs prachtige Hollandse landschappen te varen. Vanuit de gratis meegeleverde tweepersoons kano sta je oog in oog met de dieren en de natuur.

Bijzondere overnachtingen

Waar je slaapt, dat bepaal je iedere dag zelf. Slaap in het comfortabele tweepersoonsbed, in een tentje aan de oever of hang een hangmat aan het dek onder de sterren. Na een paar bijzondere overnachtingen op een blokhutboot is een standaard hotelkamer nooit meer hetzelfde. De geur van de verschillende planten en bloemen, het geluid van fluitende vogeltjes in de vroege ochtend en de onbeperkte vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, is moeilijk te overtreffen.

Je verlangt naar het avontuur van ontdekken van nieuwe plekken, maar hebt graag zelf alles bij de hand. Geen gesjouw met koffers van hotel naar hotel. Waar wacht je nog op? Kies voor een bijzondere overnachting. Er is geen betere manier om het speciale gevoel van vrijheid te leren kennen dan door het zelf te ervaren. Ontdek hoe een blokhutbootvakantie al je zintuigen prikkelt. In welk vaargebied begint jouw avontuur?

Geen twijfels meer? Bekijk de beschikbaarheid!

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag